Esettanulámnyok

Elkezdesz vele dolgozni és elámulsz, hogy a rendszerben mennyire oda van figyelve minden apró részletre. Okos és szofisztikált rendszer.
— ÁERON / Sasvári Nóra, website management
 
 
 

áeron

Az új weboldal kialakításakor az ÁERON vezetősége körültekintően megvizsgálta az átállás lehetőségeit, számba véve a piacon elérhető ajánlatokat – a saját fejlesztésű e-commerce megoldásoktól a dobozos szoftverekig, hogy a legtesthezállóbbat válasszák a márka számára. A szolgáltatások előnyeinek és hátrányainak összegzése után a StyleHub mellett döntöttek.

 

Részleges kiszolgálástól a teljes kiszolgálásig

Első lépésként az ÁERON saját oldalán eszközöltünk egy fejlesztést, melynek eredményeként a StyleHub e-commerce platformja vált a már meglévő honlap részévé. Néhány finomítással a StyleHub csapata hatékonyan működő webshopot alakított ki.

At step 2 ÁERON has decided to completely switch to StyleHub, so we have build a new c-eommerce website for them from scratch.

Második lépésként az ÁERON csapata úgy döntött, hogy a márka körüli összes e-commerce feladatot a StyleHub kezeibe adja, a közös munka eredményeként született meg egy teljesen új oldal.

 
screencapture-nonplusz-hu-en-page-17-spring-1493821380165.png

nemzetközi

A StyleHub teljeskörű szolgáltatásának köszönhetően az ÁERON csapatával közösen alakítottuk ki a világpiaci árakat, a webshop működését és hoztunk létre egy vásárlókat ösztönző platformot. A fő célunk az volt, hogy megalapozzuk a nemzetközi piacon történő értékesítést egy Magyarországon már népszerű és stabilan működő márka részére.

egyedi design

Az ÁERON márka jegyei összetéveszthetetlenek más brandek jegyeivel, így elsődleges cél volt ennek megtartása. Az ÁERON csapatának iránymutatásával fejlesztettünk számukra egy teljesen egyedülálló, új és márkára szabott template-et.