Esettanulámnyok

Márton Ancsa az Art On Me tulajdonosa a karácsonyi ünnepek előtt két héttel keresett meg minket, hogy még az ünnepek előtt szüksége van egy webshopra. Vajon ez lehetetlen?
 
 
 

art on me

Az ART ON ME tervezői az ünnepek előtt keresték fel a StyleHub-ot, azzal a kéréssel, hogy az ünnepi szezonban már saját webshopból szolgálhassák ki a márka rendeléseit. Egy héttel később már egy saját oldalról teljesíthették az első megrendelést, melyet sok másik követett, így rekordmennyiségű terméket juttattak el a vásárlóknak az ünnepek alatt.

 

nulláról az értékesítésig 1 hét alatt

A StyleHub összetett rendszerének köszönhetően az ART ON ME megkeresése és új oldaluk indulása között mindössze egy hét telt el. A rendelkezésre álló megoldásaink és lelkes csapatunk segítségével azonnal és hatékonyan kezdhették meg az online értékesítést.

 
screencapture-nonplusz-hu-en-page-17-spring-1493821380165.png

teljeskörű szolgáltatás

A minden területet lefedő StyleHub szolgáltatásnak köszönhetően csapatunk napokon belül felállította az ART ON ME oldalát, feltöltötte tartalmakkal, a márka igényeire szabta a megjelenést és a technikai beállításokat..

supertemplate

Az ART ON ME tervezői SuperTemplate rendszerünk „Slider” megoldását választották a kezdőoldal főelemeként, a drag and drop módszerrel életre hívtuk az aldoldalakat, majd a fő szerkezet kialakítása után elvégeztük a megjelenésre vonatkozó finomhangolást, így a weboldal készen állt az ünnepi rendelések kiszolgálására.