STYLEHUB

A StyleHub egy teljeskörű eKereskedelmi platform kiszervezett ügyviteli szolgáltatásokkal, igazodva a márkák speciális igényeihez. 

 
 

A StyleHub a legösszetettebb, valóban globális piacot lefedNI KÉPES platform, Amely egyszerre biztosítja az eladások maximalizálását, segíti a brandépítést és támogatJA AZ új vásárlók eléréséT

 
 
 

NEM ÁRUL A WEBEN

A StyleHub egy teljeskörű eKereskedelmi platform, mely globális megoldást kínál, a vállalkozások igényeire szabva.

A StyleHub választásával, nincs szükség számítástechnikai vagy üzleti tudásra, hogy az online vállalkozás elindítható legyen. A StyleHub platform teljeskörű megoldást nyújt, miközben igazodik a márkák részéről felmerülő speciális igényekhez is. Az ügyfeleink legfontosabb feladata, hogy a márkaépítésre fókuszáljon, amíg a StyleHub gondoskodik minden másról:

  • Professzionális webshop, ami egy meglévő oldal részeként, vagy önállóan weboldalként is üzemel
  • Teljeskörű menedzsment hozzáférést biztosító kezelőfelület
  • Számos integrált fizetési megoldás
  • Folyamatosan fejlődő és bővülő eKereskedelmi megoldások, amelyek célja a bevételmaximalizálás
  • Automatizált szállítási megoldások, a legköltséghatékonyabb árakkal
  • Egy ügyfélkapcsolat-kezelő modul, hogy a vásárlói aktivitás és ügyfélszolgálat egyaránt nyomonkövethető legyen
  • Üzleti kimutatások és elemzések
 

MÁR ÁRUL A WEBEN

Mindazoknak akik már rendelkeznek online üzlettel, a StyleHub platformjára történő váltás jó döntés. A többi eKereskedelmi szolgáltatással ellentétben a StyleHub rendszerét már az alapjaitól úgy fejlesztettük, hogy igazodjon olyan speciális iparágak igényeihez is, mint a lifestyle- design és divattermékek. A legtöbb ügyfelünk azért dönt a StyleHub rendszerére való váltás mellett, mert olyan esetben amikor egy weboldal többfókuszú platformon működik, akkor azoknak a platfromoknak a kezelése nehézkes, az átjárás a modulok között nem kielégítő és ezért a működési hatékonyság is rossz. Erre alternatíva a minden igényt kielégítő, integrált StyleHub rendszer.

Aki a StlyeHub rendszerét használja, annak a fő fókusza a márkájának az építése és a bevétele növelése, miközben a StyleHub gondoskodik az összes technológiával -, ügyfélszolgálattal -, bürokráciával -, jogi - és pénzügyi kérdésekkel -, valamint a folyamatos fejlesztéssel járó kérdésekről.

StlyeHubbal az a zűrzavar a múlté, amit a különböző programok használata okoz: a StyleHub felületét használva egy mindent átfogó rendszerben kezelhetőek az elvégzendő feladatok. Termék - és készletnyilvántartás, rendelések, fizetések, logisztika, CRM, szállítás, visszaküldés, ügyfélszolgálat, tartalommenedzsment: egyesítve az egyszerűség jegyében.

Akit a rendszer előnyei bővebben is érdekel, annak egy beszélgetés mellett, személyesen is szívesen bemutatjuk, hogy miért választják az élvonalbeli és feltörekvő cégek a StyleHub rendszerét.

bemutató ügyfelek

NON+

Fashion
Váltás StyleHubra saját platformról

ART ON ME

Divat
Indulás nulláról a StyleHubbal

YKRA

Divat
Váltás StyleHubra egy másik platformról

MAGISTRAL

Divat
Nemzetközi terjesztkedés a Stlyehubbal, váltás saját platformról

ÁERON

Divat
Nemzetközi terjesztkedés a Stlyehubbal

ADAMO

Babahinta
Nemzetközi terjesztkedés a Stlyehubbal, váltás saját platformról