Miért mi

Induló és már meglévő operációval rendelkező cégek esetében is azonnal és hosszútávon növeljük az eladások számát.
 
 
 

MiBeN más a Stylehub?

Iránymutató e-kereskedelmi megoldásokat kínálunk kezdő és már működő márkák részére. Létrehoztunk egy összetett és globális lefedettséggel rendelkező rendszert, amelynek használatával az értékesítés és új vásárlók száma maximalizálható, valamint a márkaérték tovább növelhető.

 
 
 

teljes körűen menedzselt

Egy globális lefedettségű e-kereskedelmi operáció üzemeltetése számtalan feladatot és magas szintű hozzáértést igényel. A weboldalak és webshopok működéséhez nem csak egy többtagú, lelkes csapatra van szükség, de időre és pénzre is. A StyleHubbal való együttműködéshez nincs szükség ilyen kockázatok vállalására. Szolgáltattásunk lefed minden területet, ami szükséges a hatékony operációs működéséhez; tartalmazza a szervezeti irányítást, technólógiai tudást, webfejlesztést, ügyfélszolgálatot, szállítási- és logisztikai megoldásokat, pénzügyek kezelését és kimutatásokat. Szoros, kollaboratív együttműködéssel segítjük ügyfeleinket üzleti céljaik elérésében.

 
 
 

GLOBÁLIS

A világpiacon történő eladásokhoz rendszerint egy profi háttércsapatra és komoly beruházásra van szükség. A jó hírünk, hogy mi már gondoskodtunk ezekről. A StyleHub szolgáltatása biztosítja azokat az eszközöket, amelyek segítségével az értékesítendő termékek az egész világon eladhatóvá válnak. Gondoskodunk a többnyelvű operációról, a helyi devizában történő fizetésről, a lokális igényekre szabott fizetési megoldásokról, az automatikus regionális árazásról, a világ összes pontjára történő szállításról és visszáru kezelésről, valamint a bürokratikus terhek átvállalásáról.

 
 
 

AZONNALI MEGOLDÁS

A fejlesztéssel járó gond már a múlté – a StyleHub rendszere az alapoktól tartalmazza a leghatékonyabb e-kereskedelmi megoldásokat, a márkák egyéni igényeire szabva. A weboldal felállítása csupán néhány kattintást igényel, így az értékesítendő termékpaletta néhány nap alatt elérhetővé válik a teljes világ számára.

 
 
 

Teljeskörű megoldás

Az e-kereskedelem operációk hatékony üzemeltetése számtalan külső program és eszköz igénybevételét jelenti – de nem a StyleHub-nál. Mi összegyűjtve és egyesítve kínáljuk a leghatékonyabb szoftvereket, mindezt egy felhasználóbarát felületen.

 
 
 

nincs szükség előzetes befektetésre

A StyleHub segítségével nincs szükség céges IT vagy e-kereskedelmi üzleti kompetenciára, hogy az online értékesítés elindítható legyen; ezek a StyleHub alapszolgáltatásának a részei. Irányelvünk, hogy a feladatok megosztásával támogatjuk ügyfeleinket a márkájuk építésben – az ügyfél gondoskodik a termékfejlesztésről, a StyleHub pedig az ezt kiszolgáló online rendszer üzemeltetéséhez és fejlesztéséhez szükséges szaktudásról.

 
 
 

kockázatmentes

Egy globális online rendszer felállítása komoly tőke- és időráfordítást igényel. A StyleHub szolgáltatásait igénybevéve azonban mindez megspórolható. A StyleHub átvállalja az invesztíciós és operációs kockázatot egyaránt. Az ügyfeleink az eladásuk után fizetik a platformhasználati díjat, így a StyleHubbal való együttműködés nem igényel sem előzetes pénzügyi invesztíciót, sem havonta felmerülő fix költségeket. A platform folyamatos fejlesztését és frissítését a StyleHub biztosítja rendszeresen és hosszútávon. Üzleti modelünkből adódik, hogy ugyanazért a célért dolgozunk ügyfeleinkkel; az eladásainak növeléséért, napról-napra.