Rólunk

A StyleHub alapítói az e-kereskedelem világában jártas szakemberek, akik iránymutató megoldásaikkal és hozzáértésükkel teremtettek meg egy valóban egyedülálló szolgáltatást.
 
 
 

A történetünk

 
 
 

A StyleHub alapítótagjai számos projektet valósítottak meg, melyek között megtalálhatóak digitális és média/szórakoztató startupok, valamint világhírű márkákkal való együttműködések is. A StyleHub csapata új, innovatív szemlélettel tekint a vállatokra, mindig keresve a lehetőséget, hogy megújítsák és fejlesszék azokat. Ennek a szemléletmódnak eredményeként született meg a StyleHub, mely megoldást nyújt a fashion- lifestyle- és design márkák számára, egy olyan rendszer biztosításával, mely az alapoktól arra hivatott, hogy az élvonalbeli márkákat az online piacra juttassa, a leghatékonyabb módszerekkel.

A StyleHub olyan megoldást kínál, mellyel versenyképessé teszi a márkákat valamint támogatja azokat a növekedésben, egy könnyen kezelhető platformon keresztül. Egy kattintással válnak a termékek elérhetővé a világ összes részén, közvetlen vásárlók és viszonteladók részére, mobiltelefonon és tableteken, közösségi oldalakon és a televizíókban, több mint 15 nyelven.

A StyleHub lelkes, tehetséges és hozzáértő csapatának célkitűzése, hogy megalapozza és építse a márkák jövőjét, valamint hogy hozzásegítse partnereit a nemzetközi sikerek eléréséhez.

 
 
 
 

nyitott pozíciók a Stylehubnál

 
 

Sokoldalú társaság vagyunk, akik együtt építik a jövőt. Csapatunk minden új tagja fontos részét képezi a környezetünknek. Cégünknél kemény munkával feszegetjük a határokat, hogy forradalmasítsuk és megváltoztassuk ügyfeleink vállalkozásait.

 
 
 

Küldj nekünk egy sziát! :)