Kedves Jelentkező,

Köszönjük jelentkezésed. A hatékony kiválasztás érdekében alábbi próbafeladat segítségével szeretnénk megismerni munkastílusod, erősségeidet és esetleges hányosságaidat.
 

PRÓBAFELADAT
"CímJegyzék alkalmazás készítése"


SZÜKSÉGES FUNKCIÓK

- kategóriák felvitele, módosítása, törlése,
- címzettek felvitele,
- kategóriák kiválasztása, kötelezően legalább egyet meg kell adni, de több is megjelölhető
- név, e-mail cím, kötelező mezők
- mobiltelefonszám opcionális, de ha megadják, nemzetközi formátumban (36xx1112222, xx = 20, 30, 31, 70) fogadható el
- felvitel időpontja mező automatikusan töltődjön ki
- címzettek böngészése lapozható, a mezők alapján rendezhető listában
- a címzettek listázásakor a kategóriáknak látszaniuk kell
- címzettek módosítása, törlése
- kategóriák között létezik egy alapértelmezett ("besorolatlan"néven), ami nem törölhető. Ha olyan kategóriát törölnek, amelyben már vannak címzettek, a kategória nélkül maradó címzettek ide kerülnek át.
- új címzett felvételénél a besorolatlan kategória nem választható

Természetesen minden "best practice" megoldás alkalmazása előnyt jelent (pl. valid HTML/CSS; elterjedt támadási módok kivédése, ha JavaScript-et használ, diszkrét JavaScript; form használhatósági megoldások; DB absztrakció, Smarty vagy más osztály használata stb).

Beállítások: error_reporting=E_ALL.
PHP verzió: 5.6+

 

ÁTATANDÓ ANYAGOK

PHP, Javascript kódok és minden egyéb ZIP állományban, valamint egy pontos telepítési leírás. Ha van rá lehetőség, kérlek, tedd az alkalmazást online elérhetővé, ilyen esetben egy URL-t is kérünk. A telepítési leíráson kívül kérnénk annak a megadását, hogy a megoldás kódjának mely része:

- saját munka,
- saját, de eredetileg nem ennek a feladatnak a keretében elkészült részek (saját készítésű php könyvtárak, keretrendszer elemei).
- harmadik féltől származó felhasznált kód (külső libraryk, stb.) -a leírásban szerepeljen, hogy összesen mennyi időt fordítottál a feladat megoldására.
 


PREFERÁLT TECHNOLÓGIÁK

Nem muszáj mindent a nulláról fejleszteni, sőt, szívesen vesszük, ha a következő technológiák közül egyet vagy többet használsz a megoldáshoz (ezeket erősen használjuk jelenleg), de nem kötelezőnek a megoldáshoz.

- Bootstrap
- PHP keretrendszerek (ZF2, Symfony)
- REST
- JSON
- jQuery, plugin-ek is
- Doctrine ORM, ODM
- SASS
 -responsive technikák

A feladat megoldásaként egy teljes körűen és jól működő alkalmazást várunk. Ha bizonyos területen (pl. backend vagy frontend) erősebb vagy, javasoljuk, hogy fókuszálj a saját területeden a legjobb megoldások alkalmazására.

A kész megoldást a job@stylehub.com címen várjuk.