Esettanulámnyok

Közel egy éve használjuk a Stylehub felületét, az eltelt egy év tapasztalatai alapján maximálisan meg vagyunk elégedve a szolgáltatással. Korábban más webshop szolgáltatót használtunk, aminek a használata nehézkesebb, körülményesebb és lassabb volt. Nagyon szeretjük, hogy a Stylehubbal pár perces folyamatra csökkent egy rendelés teljesítése, hogy átlátható és könnyen kezelhető a felület, illetve mindig számíthatunk segítségre, ha valamivel elakadnánk.
— Lakatos Balázs, Tulajdonos
 
 
 

YKRA

Az YKRA márkát megalapító srácok igazi művésznek számítanak az online világban. A brand építésénél központi szerepet töltött be az internet és a közösségi oldalak, így mire először kapcsolatba kerültek a StyleHub csapatával, már rendelkeztek saját oldallal, melyet egy népszerű e-commerce szolgáltatón keresztül üzemeltettek. Ahogy az YKRA növekedett, úgy sokasodott a rendelések száma is, mindössze egy problémával kellett szembenézniük: utálták az oldalukat. Azzal a kéréssel keresték fel a StyleHub-ot, hogy csapatunk támogassa őket a fejlődésben, egy könnyen kezelhető, átlátható és vásárlóbarát rendszerrel.

 

Másik platfromról Stylehubra

Az YKRA weboldalának design megoldásai a StlyeHub SuperTemplate rendszerében kerültek kialakításra, így az átállás gyakorlatilag pillanatok alatt megtörént, minden előkészülettel együtt 10-14 nap alatt válthattak.

 
screencapture-nonplusz-hu-en-page-17-spring-1493821380165.png

önkiszolgáló platform

Mivel az YKRA csapatának kifejezett kérése volt, hogy egy költséghatékony és minden részletében felhasználóbarát oldalt használhassanak, mi pontosan ezt biztosítottuk nekik. Maguknak állították össze a márka online üzletét, személyreszabták a megjelenést és minden beállítást, csupán néhány kattintással. Az oldal indulása óta önállóan kezelik a StyleHub által biztosított felületet. A közös munka megkezdése óta is minden találkozónk alkalmával dícsérik a rendszerünket és hálálkodnak a megoldásainkért, mi pedig a mai napig zavarba jövünk emiatt.

supertemplate

Az YKRA weboldala a SuperTemplate rendszerünk alkalmazásának köszönhetően egyedi fejlesztés és költség nélkül került kialakításra. A kezdőoldalon egy Front-Page-Scroller oldaltípust alkalmaztak, majd a drag-and-drop megoldással néhány perc alatt hozták létre az aloldalakat, így kialakítva az alapokat. Ezt követően néhány kattintással módosítottak a színeken, kiválasztották a betűtípust és más stílusjegyeket, és voilá, elkészült az új YKRA oldal.